• Elke dag geopend van 09:00 t/m 22:00 uur

  • Reserveren of vragen? Bel +31 (0)45 521 85 90

Zakelijk

Op zoek naar een origineel bedrijfsuitje of een unieke locatie voor teambuilding? Wij hebben voor elke zakelijke aangelegenheid een passend arrangement!

Arrangementen

Ervaar zelf de ontspannen sfeer van een sportief bedrijfsuitje! In ons indoor beachcentre hangen sport en gezelligheid niet als los zand samen.

Bij Indoor Beach en Sportcentre Ben Mesters stellen wij een actief arrangement voor je samen op een spectaculaire indoor locatie. Samen sporten op ons indoor strand en bijkletsen aan onze cocktailbar, het kan allemaal!

Geniet je liever samen van een smakelijke lunch of een echte beach party?
Wij staan graag voor je klaar om een onvergetelijk bedrijfsuitje samen te stellen. Wij organiseren zakelijke arrangementen vanaf 10 personen.

Voor meer informatie en onze prijzen kun je contact opnemen met Indoor en Beach Centre Ben Mesters via 045-5218590

Elk team drijft op individuele krachten die samen worden gebonden. Team building is dan ook een belangrijk aspect binnen je bedrijf en is veel leuker in een zomerse omgeving!

Welk doel wil je met je team bereiken? Heeft je team verandering, stimulans of aansturing nodig? Bundel samen jullie krachten in een leuke beach sport en boek succes onder begeleiding van onze personal trainers.

Voor meer informatie en onze prijzen kun je contact opnemen met Indoor en Beach Centre Ben Mesters via 045-5218590

Een bedrijfsborrel in een ontspannen omgeving is de sleutel tot versterking.

Bedrijfsborrels zijn een leuke manier om de band tussen medewerkers en/of klanten te versterken. Daarnaast is een borrel in een ontspannen omgeving een mooie manier om na het werk te herstellen of de sfeer op het werk te veraangenamen. Kortom, een borrel kan altijd!

In ons Indoor Beach en Sportcentre hebben wij een tropische cocktailbar en uitgebreide horecafaciliteiten.

Kom je ook genieten van een hapje en drankje in zomerse sferen? Informeer naar een passende bedrijfsborrel via 045-5218590.

Bestaat je team ook uit gedreven sporters of houdt je team wel van wat spanning? Ga samen de strijd aan in een eigen toernooi!

Bij Indoor Beach en Sportcentre Ben Mesters stellen wij graag een passend toernooi voor je op.  Onze toernooien zijn beschikbaar voor de volgende sporten:

  • Beach volleybal
  • Beach badminton
  • Beach tennis
  • Beach korfbal
  • Beach footvolley
  • Beach handbal
  • Beach fun soccer
  • Beach soccer

Als afsluiting van een geslaagd toernooi kun je de winnaar bekend maken en een prachtige beker overhandigen. Deze kun je bestellen in onze trofeeënwinkel en op aanvraag laten graveren.

Welke toernooi mogen wij voor je organiseren? Neem contact op via 045-5218590.

Maak van je uitje een onvergetelijke dag voor je klas! Bij Ben Mesters Indoor Beach en Sportcentre vind je tal van unieke activiteiten en uitgebreide arrangementen om een leuke dag te organiseren.

Denk aan strandspellen, een leuke sport en als afsluiting een lekkere versnapering! Onze arrangementen zijn voor iedereen geschikt en er komen vaak ongekende sporttalenten in een ieder naar boven drijven!

Informeer snel naar de mogelijkheden!

Wij bieden verscheidene arrangementen aan. Al onze arrangementen zijn te boeken vanaf 10 personen.

Neem contact met ons op voor een passend arrangement aansluitend op je wensen!

[contact-form-7 404 "Not Found"]