• Elke dag geopend van 09:00 t/m 22:00 uur

  • Reserveren of vragen? Bel +31 (0)45 521 85 90

Particulier

Van sportieve uitjes tot tropische familiefeestjes, het is pas feest als je bij Indoor Beach en Sportcentre Ben Mesters bent geweest!

Bekijk snel ons aanbod!

Arrangementen

Gezellig erop uit met de hele familie of een spetterend feestje met vrienden? Vier je feest bij Indoor Beach en Sportcentre Ben Mesters. Wij garanderen een unieke locatie zonder je druk te hoeven maken over het weer!

Waan je aan de zee en speel samen een van onze leuke beach sporten op ons indoor strand! Ben je niet zo sportief aangelegd? Wij hebben tal van arrangementen, ook voor de minder sportieve klanten.

Samen genieten van een cocktail aan onze bar of een hapje en drankje in onze horecaruimte kan natuurlijk ook! Onze arrangementen kunnen geboekt worden vanaf 10 personen. Informeer naar de mogelijkheden!

Stappen jullie binnenkort samen in het huwelijksbootje en zijn jullie nog op zoek naar een zomerse feestlocatie? Laat je mooie dag niet verpesten door het grillige Nederlandse weer! Haal het zonnetje in huis bij Indoor Beach en Sportcentre Ben Mesters!

Zowel op ons indoor strand als in onze horecaruimte maken wij van jullie grote dag een spetterend feest! Informeer snel naar de mogelijkheden!

Een jaartje ouder? Vier het bij Indoor Beach en Sportcentre Ben Mesters!

Wij garanderen een unieke locatie waar de zon altijd schijnt! Geef een tropisch feestje in onze horecaruimte of nodig uw gasten uit op ons indoor beach! Ook voor je verjaardag hebben wij een passend arrangement! Neem contact met ons op voor meer informatie.

Een feestje met de buurt? Hou dit jaar eens geen straatfeest, maar vier het binnen bij Indoor Beach en Sportcentre Ben Mesters!

Onze indoor beach velden zijn geschikt voor verscheidene sportieve activiteiten en gaan goed gepaard met een hapje en drankje in onze horecaruimte. Bekijk snel alle arrangementen!

Wij bieden verscheidene arrangementen aan. Al onze arrangementen zijn te boeken vanaf 10 personen. Heb je aanvullende wensen? Neem contact met ons op voor een passend arrangement!

Wordt de kleine spruit een jaartje ouder? Dat moet gevierd worden!
Maak er een onvergetelijke dag van op ons indoor beach of laat de kinderen lekker spelen in onze speelhoek met zandbak.

Bel of mail ons voor een arrangement op maat!

[contact-form-7 404 "Not Found"]