• Elke dag geopend van 09:00 t/m 22:00 uur

  • Reserveren of vragen? Bel +31 (0)45 521 85 90

Welkom bij Indoor Beach en Sportcentre Ben Mesters!

Wij brengen het strand naar het zuiden van ons land!

Indoor Beach en Sportcentre Ben Mesters is dankzij haar indoor strand een unieke, tropische locatie in Limburg! Hier kun je sporten op het zand, genieten van een hapje en een drankje, maar ook spetterende feesten en zakelijke bijeenkomsten houden.  Daarnaast bieden wij ook andere indoor sporten aan zoals fitness, dance en squash.

Faciliteiten

Indoor Beach en Sportcentre Ben Mesters is meer dan enkel een indoor beach locatie. Bij ons vind je naast ons prachtige binnenstrand ook een groot aanbod aan andere sporten. Berg je spullen op in een van onze kluisjes en loop even mee!

Naast onze grote strandhal vindt je de fitnessruimte met bijbehorende kleedkamers. Tevens kun je hier actief deelnemen aan verscheidene groepslessen zoals dance. Houd je van wat meer actie? Probeer eens een van onze gevechtssporten onder begeleiding van deskundigen of sla een balletje op in onze squash-zaal!

Even op adem komen? Dat kan in onze horecaruimte en amusementshoek! Wij hebben een grote kantine waar je kunt plaatsnemen voor een warm of koud hapje. Daarnaast ontbreken de lekkerste desserts natuurlijk ook niet op de kaart. In onze amusementshoek kan jong en oud plaats nemen aan onze tafeltennistafel, pooltafel en airhockeytafel. Samen een pijltje gooien op ons dartbord kan ook!

Snel een drankje doen met je sportvrienden? Neem dan even plaats aan onze bar en geniet van een verfrissend drankje voor, na of tijdens het sporten. Ben jij als winnaar uit de bus gekomen? Dan maken wij graag een beker voor je op maat in onze trofeeënwinkel.

Speciaal voor de kleintjes hebben wij een leuke speelhoek met zandbak! De ideale locatie voor een kinderfeestje!

Geschiedenis

Wellicht heb je al eens eerder voet gezet in onze sporthal in Heerlen? Ons verhaal begon 35 jaar geleden toen wij ons eerste fitnesscentrum openden. Van de judoka topsport naar het zaalvoetbal en het fitness, wij zetten ons beste sportbeentje voor! Met deze kennis hebben wij een nieuwe weg ingeslagen en onze sportiviteit naar tropische sferen gebracht. Ons Indoor Beach en Sportcentre is geopend!

[contact-form-7 404 "Not Found"]